Genezingsdiensten (CANCELLED)

20-03-2020

AFGELAST / CANCELLED. Click here for information in English. 

Deze genezingsdiensten zijn afgelast! We kondigen nieuwe datums aan zodra bekend wordt wanneer wij weer diensten mogen houden volgens de COVID-19 maatregelen.

These healing services are suspended. We will announce new dates as soon as the COVID-19 measures allow us to hold services. 

Op vrijdag en zaterdag houden we genezingsdiensten in het grote lokaal van het Lochtmanhuis, het gemeenschapshuis van Limmel (Populierweg 36). 

Op zondag worden twee diensten gehouden in onze eigen kerkzaal ernaast, links naast de hoofdingang van het Lochtmanhuis, (Dolmansstraat 4). 

U bent van harte welkom! Zie dat God nog steeds wonderen doet: genezingen en verandering van mensenlevens.

Lees de getuigenissen van Nico, Matthijs, Justine en Geke hieronder!!


Nico 

In juni 2010 werd ik opgenomen in het ziekenhuis met ernstig hartfalen. De pompfunctie van mijn linker hartkamer bedroeg nog maar 39%. Daarnaast had ik last van hartritmestoornissen. Ondanks allerlei onderzoeken werd de oorzaak van mijn klachten niet gevonden. Volgens de artsen was er geen genezing mogelijk.

Op 15 april 2012 kwam een Amerikaanse gastprediker naar me toe en gaf mij een woord dat God de komende zes maanden een groot wonder in mijn leven zou gaan doen. Op 22 mei 2012 moest ik weer voor controle naar het ziekenhuis. Daar zei de cardioloog tegen mij: "dit is eigenlijk onmogelijk, maar er is nog steeds niets mis met mijn ogen, je hartpompfunctie is verbeterd naar 49% (een normale pompfunctie bedraagt 55%). We kunnen de medicijnen langzaam gaan afbouwen". Vanaf dat moment ben ik in geloof meteen gestopt met alle medicijnen en ik kan u vertellen dat God mij compleet genezen heeft! Ik ben God er dankbaar voor.


Matthijs

Van mijn geboorte af aan ben ik allergisch geweest voor melkeiwit. Dit hield in dat mijn lichaam geen melk en overige zuivelproducten kon verdragen. Als ik een van deze producten wel at werd ik ziek: astmatische verschijnselen, darmproblemen, snotterigheid en een geïrriteerde huid en ogen. Zo kon het nog wel eens gebeuren dat ik per ongeluk toch wat producten binnenkreeg die melk bevatten en dan moest ik vaak één of meerdere dagen thuis blijven van school omdat ik ziek werd. Medisch gezien is het mogelijk om geleidelijk over de melkallergie heen te groeien tot aan het begin van de tienertijd. Daarna is het ONMOGELIJK en hou je de rest van je leven de allergie. 

Een genezingsprediker kwam bij één van onze diensten. Hij vroeg mensen met specifieke noden naar voren. Eén van de problemen die hij noemde was precies de allergie die ik had. Hij bad voor de allergie en ik was GENEZEN! Ik heb meteen dezelfde avond een compleet glas melk leeggedronken. Normaal gesproken zou een glas melk genoeg zijn geweest om mij een week lang ziek te laten zijn, maar nu bleef ik gezond. Ik eet en drink nu gewoon alles wat ik wil zonder enig probleem.

Dit is niet een op zichzelf staand wonder: Ik heb dingen gezien die veel groter zijn dan het wonder dat in mijn leven is gebeurd. Uw nood, lichamelijk of geestelijk, is NOOIT te groot voor God. Ik wil u graag uitdagen God een kans te geven om iets te doen in uw leven. 


Justine

...door een wonder werd ik weer wakker ! 

In 1994 kreeg ik op 11-jarige leeftijd een auto-ongeluk waardoor ik in coma belandde. Doktoren zeiden tegen mijn ouders dat mijn situatie erg slecht was en dat ze rekening moesten houden met het ergste. De tweede dag in coma stopte ik met ademen. Mijn ouders waren ten einde raad en wisten niet wat ze moesten doen.

Ik ben van huis uit niet echt gelovig opgevoed. Echte kennis over God had ik niet en kreeg ik ook niet mee. Mijn oom / tante vertelde tegen mijn ouders dat ze moesten bidden en geloven. De Bijbel zegt in Matteüs 7:7 'Bid, en u zal gegeven worden'. Mijn ouders gingen bidden. Door een wonder werd ik na zes dagen wakker en één van de eerste dingen die ik zei was: 'Mama, papa, koop een Bijbel, want Jezus leeft!' 

Doktoren hadden mijn ouders verteld dat de kans dat ik zou ontwaken heel klein was en dat als ik zou ontwaken ik waarschijnlijk niet meer zou kunnen lopen of praten. Ik had een schedelbasisfractuur en had een linkszijdige aangezichtsverlamming.

In het ziekenhuis had ik al een verlangen om God te zoeken, ik wist dat Hij mij genezen had en 'teruggestuurd'. Ik kwam in de kerk terecht en hoorde daar het evangelie van Jezus Christus.  Ik ben blij dat ik de keus maakte om Jezus te volgen. Ik loop, praat, studeer nog, hou van zingen en piano spelen en kan veel meer dan doktoren toen hadden gedacht. God geneest! God wil je zonden vergeven en jou een nieuwe toekomst met Hem geven. God wil niets liever dan contact met jou!


Geke

Hallo, mijn naam is Geke en ik ben in 1998 geboren. Ik wil jullie graag vertellen wat God voor mij heeft gedaan. Ongeveer een half jaar geleden kreeg ik een hersenschudding. Bij de gymles op school speelden we softbal. Ik moest de bal opgooien. In plaats van de bal in het veld te slaan, sloeg iemand de bal tegen mijn hoofd.

Na 7 weken op bed liggen en constante hoofdpijn was ik het behoorlijk zat. Ik vroeg een evangelist uit mijn kerk voor mij te bidden. Ik voelde toen écht dat God mij aanraakte! Ik werd op dat moment 100% genezen. Ik ben heel dankbaar dat God mij heeft genezen. God kan dat ook voor jou doen!