Persoonlijke ervaringen

Korte getuigenissen van onze mensen!

Romke

"God deed meer dan ik ooit verwacht had! Ik ben slechthorend, maar Hij stapte gewoon over mijn beperking heen. Ik vertaal nu de hele preek naar het Frans of Spaans bij een dienst."

Annemieke

"Bekering had ik niet nodig. Maar ik realiseerde me dat ik heel christelijk was opgevoed, gedoopt als baby en naar de kerk enzo, maar dat ik me nooit afvroeg wat God ergens van vond..."

Helma

"Er was onrust in mijn hart, alsof er iets miste. Totdat iemand mij liet weten dat je God echt kunt leren kennen, als een persoonlijke vriend. Dit had ik nog nooit gehoord...."

Ellen

"Mijn schildklier was kapot door een infectie, ik zou medicijnen moeten slikken voor de rest van mijn leven. Maar God genas mij compleet!"

Hans

"Ik ontdekte dat magie heel reëel is. Je kon mythische wezens ontmoeten. Je kon uit je lichaam treden. Iets waar erg voor moest opassen...."

Evelyne

Heerlen

"Ik kreeg last van hartkloppingen en enorme pijn. Ik had erfelijk een te hoog cholesterol. Er werd voor mijn hartkwaal gebeden en sindsdien heb ik nergens meer last van. Jezus genas mij "

Rolf

"Als kind zag de volwassenen niet doen wat zondag in de kerk verteld werd. Later kreeg ik mijn eigen ideeën over vrijheid en leefde daar ook naar..."